Er du vores nye salgspartner?

Vi søger nu endnu en salgspartner i Jylland som med lyst og energi kan skabe en autentisk kundeoplevelse i egne salgslokaler og i weekender sælge Hesselholm Plankeborde. Meget gerne beliggende i området mellem Aarhus og Aalborg.

Du skal være udadvendt, smilende og servicemindet med hænderne skruet rigtigt på.
Du har en godt beliggende landejendom med plads ( 2-300 m2) og mulighed for at skabe et velfungerende salgsmiljø. Der stilles ikke de store krav til lokalerne, udover at de skal være lyse og pæne, tyverisikret og med minimum 18 graders temperatur.

I weekenden skal du i 4 til 8 timer i alt, kunne byde kunder indenfor, hvor de kan se, mærke og vælge lige det bord de ønsker. Vi leverer nye borde løbende, og I skal kun finslibe, oliere og sætte ben på – så er bordet klar til salg. I vil altid have 20 – 30 borde på lager.

Hesselholm Plankeborde er på grund af den korte vej fra produktion til salg, 40 – 50% billigere end tilsvarende kvaliteter på markedet.

Bordene leveres i kommission, så du ikke har nogen væsentlig økonomisk risiko ved samarbejdet – i opnår tværtimod en række drifts- og skattemæssige fordele på ejendommen.

Realistisk indtjeningsniveau: kr. 20.000 – 45.000 pr. mdr.

Din baggrund

At sælge Hesselholm Plankeborde kræver ingen håndværks-mæssig baggrund, men det er selvfølgelig en fordel, at du har en praktisk tilgang og måske har mulighed for også at inddrage familien i processen. Det er ligeledes vigtigt, at du har en afløser klar ved ferie og sygdom.

Du skal kunne afsætte 4 – 8 timer til bemanding hver weekend, samt tid til samling og klargøring af bordene i ugen. Hvis du har erfaring med salg er det en fordel, men vigtigst er, at du kan skabe en passioneret, nær og hyggelig stemning for kunderne. Vi oplærer dig, og det vigtigste er, at du er en god vært/værtinde og betragter kunderne som gæster.

Vi står for markedsføringen på de sociale medier, og vi ved erfaringsmæssigt, at det gennemprøvede koncept virker – kunderne kommer.

Fysiske rammer

Du skal have plads til 20 – 30 færdige plankeborde i salgslokalet – ca. 90 til 200 m2. Eventuelt et ekstra lokale til samling og klargøring. Send os en tegning med mål – og gerne et par billeder. Vi forsyner dig løbende med nye borde.

Fortæl os også lidt om dig selv, familien, nuværende arbejdssituation og baggrund i øvrigt.

Beskriv ejendommen, adgangs- og parkeringsforhold for fragtmand og kunder, adgang til læssemaskine eller anden mulighed for aflæsning af paller. Vi glæder os til at høre fra dig.