Er du vores nye salgspartner?

Vi søger 2 – 3 salgspartnere i Jylland som med lyst og energi kan skabe en autentisk kundeoplevelse i egne salgslokaler og i weekender sælge Hesselholm Plankeborde. Du skal være udadvendt, smilende og servicemindet med hænderne skruet rigtigt på.
Du har en godt beliggende landejendom med plads og mulighed for at skabe et velfungerende salgsmiljø.

I weekenden skal du i 4 til 8 timer i alt, kunne byde kunder indenfor, hvor de kan se, mærke og vælge lige det bord de ønsker. Vi leverer nye borde hver uge, og I skal kun montere ben, eventuel finslibe og oliere – så er bordet klar til salg. Hesselholm Plankeborde er på grund af den korte vej fra produktion til salg, 40 – 50% billigere end tilsvarende kvaliteter på markedet.

Bordene leveres i kommission, så du ikke har nogen væsentlig økonomisk risiko ved samarbejdet – i opnår tværtimod en række drifts- og skattemæssige fordele på ejendommen.

Realistisk indtjeningsniveau: kr. 20.000 – 45.000 pr. mdr.

Din baggrund

At sælge Hesselholm Plankeborde kræver ingen håndværksmæssig baggrund, men det er selvfølgelig en fordel, at du har en praktisk tilgang og måske har mulighed for også at inddrage familien i processen. Det er ligeledes vigtigt, at du har en afløser klar ved ferie og sygdom.

Du skal kunne afsætte 4 – 8 timer til bemanding hver weekend, samt tid til samling og klargøring af bordene i ugen. Hvis du har erfaring med salg er det en fordel, men vigtigst er, at du kan skabe en passioneret, nær og hyggelig stemning for kunderne. Vi oplærer dig, og det vigtigste er, at du er en god vært/værtinde og betragter kunderne som gæster.

Vi står for markedsføringen på de sociale medier, og vi ved erfaringsmæssigt, at det gennemprøvede koncept virker – kunderne kommer.

Fysiske rammer

Du skal have plads til 20 – 25 færdige plankeborde i salgslokalet – ca. 90 til 150 m2. Eventuelt et ekstra lokale til samling og klargøring. Send os en tegning med mål – og gerne et par billeder. Vi forsyner dig løbende med nye borde.

Fortæl os også lidt om dig selv, familien, nuværende arbejdssituation og baggrund i øvrigt.

Beskriv ejendommen, adgangs- og parkeringsforhold for fragtmand og kunder, adgang til læssemaskine eller anden mulighed for aflæsning af paller. Vi glæder os til at høre fra dig.